Ciastka z niczym w środku



Te pyszne ciasteczka są łatwe do przyrządzenia i smakują tak dobrze, jak prawdziwe ciasteczka Milliès, ze świeżą warstwą zewnętrzną i lepki centrum traktuje te są najlepiej spożywać ciepłe, ale trwać dobrze ... jeśli trwać tak długo!

Metoda:

Rozgrzej piekarnik do 180 ° C, znak gazu 4
Masło śmietankowe i cukry, raz zarezerwowane, łączą w jajku i wanilii.
Przesiać mąkę i sól, a następnie wiórki czekoladowe.
Rolki do wielkości orzecha włoskiego kulki, bardziej domowy wygląd, lub rolki do długiej, kształtu i grubości plasterek kiełbasy do schludniej wyglądające ciasteczka.
Umieść na papierem do pieczenia. Jeśli chcesz mieć prawdziwe doświadczenie Millies następnie piec przez zaledwie 7 minut, aż ciasteczka są po prostu ustawienie - ciastka będą bardzo ziemisty i pyszne. Inaczej gotować przez 10 minut, aż po prostu złoty wokół krawędzi.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do utwardzenia przez minutę przed przeniesieniem na stojaku chłodzenia drutu. Są to ogromne ciepło, a także dobrze przechowywać, jeśli nie wszystkie zjedzony od razu!