Ciastka z niczym w środku



Te pyszne ciasteczka są łatwe do przyrządzenia i smakują tak dobrze, jak prawdziwe ciasteczka Milliès, ze świeżą warstwą zewnętrzną i lepki centrum traktuje te są najlepiej spożywać ciepłe, ale trwać dobrze ... jeśli trwać tak długo!

Metoda:

Rozgrzej piekarnik do 180 ° C, znak gazu 4
Masło śmietankowe i cukry, raz zarezerwowane, łączą w jajku i wanilii.
Przesiać mąkę i sól, a następnie wiórki czekoladowe.
Rolki do wielkości orzecha włoskiego kulki, bardziej domowy wygląd, lub rolki do długiej, kształtu i grubości plasterek kiełbasy do schludniej wyglądające ciasteczka.
Umieść na papierem do pieczenia. Jeśli chcesz mieć prawdziwe doświadczenie Millies następnie piec przez zaledwie 7 minut, aż ciasteczka są po prostu ustawienie - ciastka będą bardzo ziemisty i pyszne. Inaczej gotować przez 10 minut, aż po prostu złoty wokół krawędzi.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do utwardzenia przez minutę przed przeniesieniem na stojaku chłodzenia drutu. Są to ogromne ciepło, a także dobrze przechowywać, jeśli nie wszystkie zjedzony od razu!


Ciastko bez bezy w bezie


Bielony wzbogaconą mąkę (mąka pszenna, niacynę, zredukowane żelazo, monoazotan tiaminy, ryboflawina i kwasu foliowego), cukru, czekolady półsłodkie (cukru, likier czekoladowy, masło kakaowe, lecytyna sojowa, sól wanilii, mleka), tłuszcz roślinny (olej palmowy) , kawałki czekolada mleczna (cukier, likier czekoladowy, masło kakaowe, mleko, lecytyna sojowa, sól, wanilia), owsa, masło (z mleka), jaja, cukier inwertowany, zawiera 2% lub mniej: melasy, wody, soli, sody oczyszczonej , kwaśny pirofosforan sodu, aromat naturalny i sztuczny



Nasze duże, ciepłe, Gooey czekoladowe ciasteczka wypiekane są świeże skiba codziennie w każdej restauracji. Mają zarówno pół-słodkie ciemne i mleko czekoladowe kawałki, wraz z zdrowych owsa dla staromodny dotyku. Kup 1 ciasteczko, 6 ciasteczek lub podjąć niektóre osobie lub zdarzenia w jednym z naszych tacek.